tiistai 15. maaliskuuta 2011

Talvinen Rosala


Talvinen Rosala on nyt tullut nähtyä, toista kertaa omalta kohdaltani. Väkeä oli ennätysmäärä tänä vuonna, ja nukkumapaikat täysin buukattu.

Lauantaina järjestetyssä leikkimielisessä kisassa löysin omat vahvuusalueeni: hillerinbongaus ja omenan kuljettaminen puulusikalla. Heitin myös mallikkaasti renkaat kaikki samaan nippuun - vahinko vain että se nippu oli pistesalon vieressä...
Kisalajeista viking-twister oli sen verran hauska kokemus, että tuota voisi kokeilla ihan toistekin: Tarkoitus on siis koko joukkueen voimin laittaa mahdollisimman monta raajaa puulevylle (10s ajaksi), mutta samalla maasta ei saa ottaa tukea:

Viking twister. Kuvassa on kolme henkilöä.

Poikkeuksena muihin tapahtumiin, joissa ohjelmaa yleensä on mm. turistien muodossa, täällä ehti suorittaa mättöharjoittelua oikein enemmänkin. Ja turista mukavia suomeksi, englanniksi ja ämerikäksi elävöitystuttujen ja -tuntemattomien kanssa.

Lauantain kruunasi kunnon sauna ja juhlaillallinen, joka ei jäänyt kauaksi tarunomaisista Valhallan pidoista - kirsikkana iin päällä oli Sir von Broiler uskollisine ratsuineen:
Pääkokki ja keittiöorjat pistivät parastaan. Mitähän ne vielä keksivät!
Noin vakavampana asiana kenkien testaus: keli oli plussan puolella, eli heinitetyt kengät saivat maistaa kosteutta. Ja läpihän se vesisohjo tuli, mutta jalkoihin ei silti ollut kylmä (eli vesi ei "kiertänyt" kengissä kovin vauhdikkaasti). Heinän lisäksi päällä oli tällä kertaa vain yhdet neulakinnassukat, toiset vielä niin olisivat jalat pysyneet täysin kuivina. Tai sitten heinää olisi pitänyt olla pieni pussukka, josta kuivaa olisi voinut laittaa aina tilalle tarpeen mukaan.

Saldona siis mukavaa aikaa, sekä kipinä oman savulammastakin sekä uuden kilven hommaamiseen. Kipinästä puheenollen, mikään rakennus ei tällä kertaa palanut. Ei paha.

Ei muuta kuin kiitokset Nielsille ja Tuulille tämän tapahtuman järkkäämisestä, jälleen kerran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti